Oli taas kerran syntymäpäivät. Ei juhlimista eli vanhaa kaavaa noudattaen. Miksipä pitäisi moista juhlia? No ehkä sen vuoksi että elämänkokemus saattoi taas rikastua vuodella...
Kaarinan Oskarinaukiolla oli muutamat vaaliteltat ja sainpa Perussuomalaisilta karkit ja mehut sekä keksit, Kokoomuksen porukalta kahvit ja munkit. Hyvinhän siinä aika kului vaikka sää olisi saanut olla mukavampikin.
Evästin edellämainittujen edustajia kaksikielisyydestä ja täytyy sanoa että on 'vuosisatainen aivopesu' tehnyt tehtävänsä! Kuin apteekin hyllyltä lennähtivät fraasit edustajain huulilta tyyliin "kun Suomi on kaksikielinen..." jne. Kehoitin miettimään tuota ja totesivat että ei ole ajatellut asiaa sen enempää. Eikö ehkä pitäisi kuitenkin?
Muuten keskustelu pyöri nyt ajankohtaisessa Piikkiön liittymisessä ja huoli varsinkin vanhemman väen keskuudesta Piikkiön palvelujen kohtalosta oli noussut luonnollisesti esiin. Myös ruotsinkielisten omaa koulua tavoitteleva suunnitelma sai arvostelua osakseen.

7.10 esittämääni kysymykseen, jonka työministeri Tarja Cronbergille esitin, ei ole vielä tullut vastausta. Odotan tiistaihin ja teen siitä omat johtopäätökseni.